Kosestund med jakthund

Torsdag kveld tok jeg og lillejenta på oss kosedeakten. Kanskje ikke så mye med jakt og friluft å gjøre, men tenkte ettersom det er en jakthund av rasen #Beagle så fant jeg ut at jeg kunne lage ett lite innlegg allikevel, da det er surt og kalt ute. Gikk også en lang tur med hunden tidligere på dagen der jeg gjemte meg ca 1km +- unna han, for å sjekke at snuse nasen hans virket korrekt, filmet mens jeg satt der og ventet, og det tok akkurat litt under tre minutter fra han ble sluppet og til han fant meg :) flinke gutten til Mamman sin:)
Bilder kommer litt senere

Lillejenta koser seg med Bengalkatten vår sølvpus i en gammel skuvseng som er fra før krigen

Kos med matmor

Ut på tur. Her sitter jeg gjemt ca 1km ifra der mannen min står med Beagelen vår å venter på beskjed om å slippe han for å se om han finner meg og hvor lang tid han bruker

Jeeeeei:) her kommer han i full firsprang:)

Så flink en gutt!!!!!! Godbit må til og masse ros:) han fant meg på hele 2minutter og 43sekunder

Nydelige Leo!

8 kommentarer

Oda

12.10.2013 kl.10:53

Så fine bilder :)!

friluftogjakt

12.10.2013 kl.10:56

Oda: Tusen takk for det :)

Mette

12.10.2013 kl.11:33

Ser at dette muligens er en Biegel....men får meg til å savne Drevern vår Lotta, hun var en fantastisk jakthund og koosehund!!

friluftogjakt

12.10.2013 kl.11:39

Mette: hei Mette:) ja, dette er en Beagel:) den er en fantastisk jakt/kos og familiehund med masse tålmodighet:)

Ellen

13.10.2013 kl.03:04

God aften!!! Helt til å begynne med at dena siden er den mest spennende bloggen på hele blogg, uten tvil! Jeg må bare si sorry for at jeg ikke har skrevet kommentarer de andre gangene jeg har vært her men nokken gongar så er man barre littegrann trøtt å så dropper man det. Etter min mening er det nemlig ufattelig menga dumme som lager kommentarer. Jeg har selv fått frekkje komentarer når jeg hadde blog. Det var utrolig ubehagelig. Jeg håper veldig at du ike får noen dume komentarer og at du får mange flere hyggelige kommenterer. Fordi jeg har lagt ned bloggg tennkte jeg at jeg skulle gi deg en lenkje til 1 konkurranse som jeg nettopp har meldt meg på. Premmien er et gavekort. Jeg håper inderlig at jeg viner, men lykken med med meg så håper jeg at du skal! Det hadde vært hyggelig om du testet den!

friluftogjakt

13.10.2013 kl.07:39

Ellen: Hei Ellen:) så hyggelig å få vite at du liker bloggen min:) Jeg har aldri vert noen blogg skriver, men tenkte jeg bare skulle prøve det for morro skyld. Men syntes det kanskje ville være gøy å dele mine opplevelser med andre når det kommer til jakt og friluft. Kanskje noen andre også vil bli interessert og prøve det, og også for andre som ikke har mulighet til å gjøre slike ting i livet sitt, som vil synes at det er gøy å få lese om det:)
Tusen takk for kjempefin tilbakemelding fra deg, det varmer meg:) skal prøve å teste denne konkurransen:)

shandi

01.11.2013 kl.12:05

Hmm, så heldige dere er som kan slippe hunder løst uten fare for liv og helse... :-)

friluftogjakt

01.11.2013 kl.13:44

shandi: hei, jo vi er heldige. Men kan ikke slippe han hvor som helst nei:)

Skriv en ny kommentar

friluftogjakt

friluftogjakt

30, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits