Røkt Elghjerte

Som dere vet fra før så var jeg på #Elgjakt i Namdalen, der vi fikk skutt fire elg.

Og regner med at kansje mange av dere vet at hjertet til slike dyr er jo en delikatesse, 

så da har jeg jo fått noen til å salte, tørke og røke disse hjertene.

Da dette er en veldig nøye prosess så har jeg ventet og ventet på å få beskjed om at di var ferdige.

"Den som venter, venter ikke forgjeves"

Og det stemmer, endelig fikk jeg telefon idag om at di var ferdige.

Da ble det å hive seg inn i bilden og hente di.

Prøvesmaking på stedet måtte til for godkjenning.

Og gjett om di ble gode da :)) det blir ikke å sløse bort disse godsakene.

Disse skal spises ute i det fri, rundt et bål med små "fat" av det man finner i skogen ol,

med masse rømme og flatbrød og kanskje en liten pils til under stjerneklar himmel og lytte til naturens lyder

og knitter av bålet.

              
Røkte Elghjerter


 

2 kommentarer

Stina

14.10.2013 kl.15:52

Misunnelig nå. Røkt elghjerte er fantastisk godt:)

friluftogjakt

14.10.2013 kl.15:55

Stina: Ja, det er nydelig :) Gleder meg til hjorten detter, da blir det røkt Hjortehjerte ;)

Skriv en ny kommentar

friluftogjakt

friluftogjakt

30, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits