"Tærra Båra"

"Sjøsprøyt i ansiktet og saltvann i munnen" 

Det blåser opp til storm her på Trøndelagskysten, og ettersom vi bor på Frøya så er vi litt utsatt.

Men jeg synes det er litt herlig med slikt vær. Så jeg maste på mannen om at vi måtte kjøre hjem så jeg fikk skiftet om til kjeledress og hente undervannskameraet.

Kjørte ut til en plass her som heter Titran. Der kan man få di fineste og råeste bølgebilder om man våger å gå nærme nok.

Men jeg gikk ikke så langt utpå, for allerede da jeg kom meg ut av bilen så kunne jeg lene meg mot vinden så den holdt meg oppe så jeg ikke fallt i bakken.

 

Foroverbøyd så nærmer jeg meg bølgene, så vidt jeg får åpnet øynene å sett noe, da dråpene av bølgene som treffer land, kommer susende igjennom luften og treffer meg i ansiktet så maskaraen sildrer nedover kinnene. "Gud så gøøøy" det er herlig å utfordre litt men jeg torde ikke å terge bølgene, som vi kaller det her ute "tærra båra" 

Bildene ble ikke "woooow" men jeg synes di ble flotte likevel, prøv å legg merke til måsen som seiler på vinden, det var bare så vidt den klarte å holde kontrollen mens jeg sto der ute å knipset med kameraet.

 


2 kommentarer

Tine

26.10.2013 kl.18:57

du? er vi venner på blogg.no? Ha en strålende kveld :)

friluftogjakt

26.10.2013 kl.18:59

Tine: heisann:) nei jeg tror ikke det?! Ha en fin kveld du også

Skriv en ny kommentar

friluftogjakt

friluftogjakt

30, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits