Hvor er du HjortefotHele 5stk hjort har vi fått tildelt i år. Har vert ut noen ganger men ingen hjort har blitt nedlagt enda. Vi har sett hjort men aldri klaffet med å få skutt noen. Enten har det vert feil hjort som har kommet eller så har det vert endel turfolk i marka med hunder som har skremt hjorten fra å komme frem, litt irriterende men man må også respektere turgåere. Håper vi får lagt ned noen før jula kommer, og det er jo ikke så lenge til.
Hadde vert godt med hjortestek på lillejuleaften. Så nå blir det å benytte hver ettermiddag og hver anledning jeg har mulighet og fri til å dra på jakt fra helgen av. Har ikke hatt mulighet di to siste ukene da mannen går skole.
Men nå skal det bli.
Ha en fin kveld alle sammen

6 kommentarer

wa2wo.blogg.no

30.10.2013 kl.19:25

Å så dumt det ikke har klaffet enda med jakten. Forhåpentligvis ordner det seg :)

Mediapusan

30.10.2013 kl.19:40

Ha en fin dag :D

friluftogjakt

30.10.2013 kl.20:18

wa2wo.blogg.no: ja, håper det gjør det ganske snart, begynner å bli kaldt å sitte på post

friluftogjakt

30.10.2013 kl.20:19

Mediapusan: Takk :)

shandi

06.11.2013 kl.09:48

Må si både Shandi & eier er relativt missunnelige på mulighetene dere har.. :-)

friluftogjakt

06.11.2013 kl.11:08

shandi: hehe. Takk:)

Skriv en ny kommentar

friluftogjakt

friluftogjakt

30, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits