Frøya i brann

Di fleste har sikkert fått med seg at den kjære øya jeg kommer fra har/står/stått i brann. Det er helt ufattelig at dette har skjedd/skjer. Ubeskrivelig følelse, tårene randt nedover mitt kinn igår formiddag da jeg fikk se flammene fra stuevinduet.

Jeg selv og min lille familie bor på en plass kalt Uttian som har bruforbindelse til Frøya, (Uttian hører til Frøya)

Natten har vert fylt av frykt for hva som ville skje da helikoptrene ikke kunne hjelpe til med slukningsarbeidet lengre pga mørket. Men nå idag startet di opp igjen rundt kl 08.45.

Brannen ser ut til å være under delvis kontroll, kjempestort område som er svidd av.

Bare det ikke går liv! Det er det viktigste!

Se: www.hitra-froya.no
Og nyhetskanalen

Bildet fra igårkveld på langt hold.

Én kommentar

Tine

30.01.2014 kl.12:58

åh :( - legg meg til som venn så kan jeg følge deg :)

Skriv en ny kommentar

friluftogjakt

friluftogjakt

30, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits