Jeg går ikke bare i turklær

Nei, jeg gjør ikke det, men meste parten av tiden gjør jeg det.
Synes det er deilig å gå i lette og behagelige klær. Men jeg er veldig glad i dongeri buksen min også, men som regel så har jeg noe turklær oventil når jeg har den på meg men ikke alltid da.

Jeg er ikke av typen som orker å gå stivpyntet og full av sminke hver eneste dag, da synes jeg det er morsommere å pynte seg litt ekstra når man skal noe.
Så jeg foretrekker å være mest mulig naturlig da det er penest, men det er min mening.

Var faktisk på salg en dag her å kom hjem med en bluse greier. Var 5års jubileum på b-young her ute og fikk da ett smykke med i goodie bagen.
Jeg ble litt sjokkert da jeg tok opp det digre smykket og sa til mamma at "dette kommer jeg aldri til å bruke". Men tok på meg blusen og smykket å det ble da ikke så verst?!

Men uansett, turklær og dongeribukse med ullgenser er best uansett altså.

Hva liker dere best?!


Her er et bilde av meg med genseren og smykket, solbrillene fulgte også med.

Det gikk veldig fort å ta det av seg når jeg kom hjem, da var det på med ullundertøy :) hihi

Nei, stivpyntet er ikke meg, var det kanskje når jeg var yngre, da pyntet jeg meg og sminket meg hver dag, men det t slutt på det nå. Men selvfølgelig pynter jeg meg når jeg skal noe.
Men så trives jeg veldig godt å være ute da, "ut på tur, aldri sur" kan ikke pynte seg da;)

Ha en flott Torsdag

5 kommentarer

utveksling2014

20.03.2014 kl.11:50

Veldig enig med deg!

Jeg har en konkurranse på bloggen min, der kan du være med i trekningen av gavekort på G-sport p verdi av 1000kr. Alt du trenger å gjøre er å stemme på meg på Facebook. Veldig enkelt og veldig lett. Instruksjonene ligger på bloggen min. Gjør du det hjelper du meg med å oppnå drømmen min. Jeg vil være svært takknemlig ! Jeg har bare 11 dager igjen på meg..

Ønsker deg en fin dag :)

Elisabeth

20.03.2014 kl.11:53

he he joda, pynte seg litt på håret og i fjeset når man skal på tur.. huff det gjør jeg :) veldig fint kjede du hadde på deg!

friluftogjakt

20.03.2014 kl.12:17

Elisabeth: Hehe. Takk for det:)

friluftogjakt

20.03.2014 kl.12:19

utveksling2014: Så bra :)

Stemte på noe lignende for litt siden. Men skal ta en titt ;)

friluftogjakt

21.03.2014 kl.14:10

Dyret jeg står ved siden av er Marco Polo

Skriv en ny kommentar

friluftogjakt

friluftogjakt

30, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits