Snart soveposetid

Endelig er det snart tid for telt turer og ligge i sovepose. Vi kan selvfølgelig gjøre det nå også, men vi liker best å dra på telt tur når det er litt varmere i været da lillejenta er med oss. Da er det greit å vente litt til.


Soveposene våre er kjøpt på XXL i Trondheim og jeg digger min.
Det meste av vårt tur utstyr er kjøpt der, digger den butikken.


Dette er min pose, opp til 4- hihi, er litt frossen av meg.

Lillejenta sin, 6 grader, da hun er fullpakket av ullklær og har reinsskinn under posen. Og Leo vår firbeinte ligger i fotenden. Heldiggris

Mannen sin, aner ikke noe om den, men hender seg at lillejenta stjeler den hehe

Teltet vårt. Kjempetelt for to voksne og ett barn. Men blir etter hvert et større et da det er sånn akkurat passe stort, vokser jo hun også. Skolejentene til høster å greier "sukk" <3

Har dere noe turutstyr, og hva synes dere om kvaliteten?

9 kommentarer

utveksling2014

21.03.2014 kl.13:14

Hehe, ut på tur, aldri sur :D

Jeg har en konkurranse på bloggen min, der kan du være med i trekningen av gavekort på G-sport p verdi av 1000kr. Alt du trenger å gjøre er å stemme på meg på Facebook. Veldig enkelt og veldig lett. Instruksjonene ligger på bloggen min. Gjør du det hjelper du meg med å oppnå drømmen min. Jeg vil være svært takknemlig ! Jeg har bare 11 dager igjen på meg..

Ønsker deg en riktig fin helg :)

Marita Beate

21.03.2014 kl.13:27

hehe, telte burde vokst etter henne og alderen :-)

Har ikke noe tur utstyr, men blir å gå til innkjøp til sommeren ettersom vi skal på en del turer. Kom gjerne med råd og tips til hva som kan være greit og hva som er kvalitet på.

friluftogjakt

21.03.2014 kl.13:33

Marita Beate: Hehe, ja teltet skulle gjort det, våknet noen ganger i fjor sommer med en liten fot ved hodet:) primus er et must;)

friluftogjakt

21.03.2014 kl.13:34

utveksling2014: Riktig god helg til deg også:)

Sina-Marie Hatlem

21.03.2014 kl.17:23

Hei er vi venner på blogg.no? Bare lurte siden jeg har lyst å bli fast leser på bloggen din, syntes du skrev veldig brae innlegg, kunne du lagt meg til som venn på blogg.no?

Marita Beate

21.03.2014 kl.17:45

Hehe, uff det hørtes ikke noe særlig ut.. Da skal jeg ta råde med meg :D

friluftogjakt

21.03.2014 kl.18:31

Marita Beate: Hehe :)

friluftogjakt

21.03.2014 kl.22:22

Sina: Hei så hyggelig å høre. Får ikke til å legge deg til så du må nok legge deg til på min blogg. Ha en super helg:)

Sina-Marie Hatlem

23.03.2014 kl.21:05

=D ok skal se om jeg får det til

Skriv en ny kommentar

friluftogjakt

friluftogjakt

30, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits