Et sommerfugltreff

Mange rare tanker man kan ha rundt sommerfugler, er det slik som i tingeling filmene?! At det er små feer som maler på de fine fargene på vingene dens?!

Jeg har mange ganger tenkt på dette, finnes feer?! Finnes det kanskje en liten verden ett sted i skogen, på enga eller rett og slett i blomsterbedet der små vakre skapninger med vinger lever, som maler vingene til sommerfuglene når de klekker ut?!

Det er litt spennende å tenke på om de finnes ;)


Ha en fin St.Hans feiring alle sammen

Én kommentar

Rubriks

23.06.2014 kl.16:43

Takk for det, og ligemåde. Kjempefin blogg

Skriv en ny kommentar

friluftogjakt

friluftogjakt

30, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits