Hyttetur

Jeg og lillepia mi ble med søstersen og jenta hennes til hytta forrige uke, der koste vi oss med masse god mat, tur opp elva(jeg ble nok bare en sinke for de da jeg er gravid i 6måndte å må ta det med ro, men de ventet på meg)

Stabling av ved ble det også, men jeg selv var bare tilskuer :P

Litt bærplukking måtte til, så blåbærsyltetøy ble det på brødskiven.

Hadde god selskap av årets hareunger som var svært så nysjerrige, lurer på hvordan det kjøttet smaker, så det må bli harejakt snart, kanskje neste år med beagelen :)

Her er noen bilder fra hytteturen vår

4 kommentarer

Alexa

18.08.2014 kl.21:38

Heei <3 jeg har startet en jenteblogg om du er interisert. Legg gjerne igjen en beskjed og del bloggen om du liker den:) har en god kveld videre og stå på med bliggen din videre <3

Dag

18.08.2014 kl.23:58

Flotte bilder, flotte barn, flott natur, flott hytte og flott vedhaug.....:)

friluftogjakt

19.08.2014 kl.08:06

Dag: Hehe:) Tusen takk :D

friluftogjakt

19.08.2014 kl.08:06

Alexa: Tusen takk

Skriv en ny kommentar

friluftogjakt

friluftogjakt

30, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits