"tur"

Det knaser under føttene av det nylagte teppet av snø, jeg er ute på tur i mørket.

Stjernene glitrer over meg, det er glatt noen steder, å kaldt, veldig kaldt.

Gleder meg til å komme inn i varmen.

Leo tusler ved siden av med nesen i snøen. Får noen godbiter av og til.

Kjenner vinden blåser i håret. Rødlett i kinnene. Hører plutselig en lyd, hunden stopper å lytter, de hengende ørene retter seg så godt det lar seg gjøre.

Jeg begynner å gå raskere. Men lyden blir høyere å høyere. Pulsen blir raskere. Jeg er redd. 

Er jo mørkredd, men på tur skulle jeg lell. Titter meg over skulderen,  ingen å se bak meg. Skjønner ikke hvor lyden kommer fra eller fra hvem.

Jeg bråstopper, og med det samme jeg gjør det så våkner jeg opp, fortsatt godt plantet i sofaen med pleddet over meg og en sovende hund ved siden av. Haha, det var babycallen som var denne lyden. Lillepia som våknet til men sovnet igjen før jeg rakk å åpne øynene skikkelig. 

Jeg drømte, drømte at jeg var på tur.
Meningen var at jeg skulle ut å gå, få tatt noen fine bilder av frosten. Meeeen, neida, sovnet på sofaen jeg.

Ha en super aften alle sammen ;D

Én kommentar

Margrethe

07.01.2016 kl.06:11

En perfekt drøm da..... :-)

friluftogjakt

07.01.2016 kl.08:14

veldig perfekt :D

Skriv en ny kommentar

friluftogjakt

friluftogjakt

30, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits