Los på siste "fri dagen"

Siste dag før båndtvang tok vi en tur ute for å springe litt fritt.

Ny kompis har jeg fått, en bayersk viltsporhund, Jaro Baron. En liten fjortis som skal herje all time. Blæ.. blir så sliten jeg. Stakkar meg. Men får satt han på plass litt. Holder ikke ut like lenge som meg, ok da, en "gammal" godt moden gutt som meg på snart syv år blir også sliten. Hvertfall etter denne ettermiddagen.

Lusker bort fra "mor", bort til skogkanten,  kjenner igjen en velkjent duft av noe der. Nesen begynner å jobbe iherdig. Kroppen "løsner" begynner å løpe. Åååå så deilig duft, dufta av HJORT!!! WEEEEEEEHEEEE! Jeg løper, begynner å lose av full hals. Hjorten foran meg.

Hører "mor" som roper på meg "Leo kom her" med litt bekymring i stemmen. Litt til da, bare litt til.....
Hun roper fortsatt, jeg nærmer meg veien, "mor" roper med enda mere bekymring og engstelse. Shit, jeg må gi meg over....

Lusker sakte tilbake til "mor" , hun er litt sint men mest bekymret.

Leo tilbake, noen heftige minutter der han har hjorten foran. Kjempefin og høy los. Flink gutt.

5 kommentarer

Victoria Larsen

31.03.2017 kl.21:44

Så fine bilder :D

friluftogjakt

31.03.2017 kl.21:55

Takk :)

mallows

31.03.2017 kl.22:44

ååå så fin hund!

friluftogjakt

31.03.2017 kl.22:50

Takk :)

Nora Piscopo

01.04.2017 kl.11:59

Så flotte bilder :D

friluftogjakt

01.04.2017 kl.12:20

Takk :)

Skriv en ny kommentar

friluftogjakt

friluftogjakt

31, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits