hits

Nytt år

Godt nytt år alle sammen.

Her ute på Frøya er det ikke mye til vinter å snø. Har kanskje hatt ett par dager med snø der barna fikk lekt seg litt, men så gort snøen kom så smeltet den neste dag.

Stormen "cora" var også innom, men må virkelig si at det var litt av en media storm. Selv var jeg på jobb den natten å kjørte hjem på morgenen da det skulle være på det værste, men jeg merket ikke så mye. Enda jeg kjørte over ei stor bru.

Har ikke vært så mange turer i det siste da turnusendringer er blitt gjort, som resulterte i flere jobbdager. Men noen turer har det blitt da. Leo elsker disse dagene, men han liker også godt å ligge foran peisen når det er surt og kaldt ute.

Har dere satt noen nyttårsforsetter da?

Jeg selv har kanskje ikke noen spesielle men håper å få kommet meg på flere turer ute og trene mere da jeg plages litt med ryggen.

Men nå er det pakking av koffert og reise til Thailand som står for dør.

Tuddelu

5 kommentarer

Carina L

09.01.2018 kl.22:32

Utrolig fine bilder!

friluftogjakt

09.01.2018 kl.23:44

Takk

Camilla Larsen

09.01.2018 kl.23:44

Så flotte bilder! Har igrunn ikke satt meg andre nyttårsforsett enn å oppleve nye ting og være mer sammen med venner og familie :)

friluftogjakt

10.01.2018 kl.07:46

Takk :) det er jo ett flott forsett det

Tone

10.01.2018 kl.02:53

God tur :)

friluftogjakt

10.01.2018 kl.07:46

Takk :

Skriv en ny kommentar

friluftogjakt

friluftogjakt

32, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv