Oftenåsen

Snartur til Steinkjer på besøk til min venninde. Ett av "kravene" var å gå opp til Oftenåsen. Optimist som jeg er ville ikke dette være noe problem, vettfall ikke når hun sa det var max 30 minutters gange opp dit. Haha. Med bare oppover, oppover og oppover med i...

Hunden med meg på tur

Har hatt noen kjempefine turer i det siste. Å det kommer flere. Er ikke bare jeg som er på tur med hunden, ofte er det han som har med meg på tur. Til helgen kommer ett nytt medlem i familien til min søster. JaroBaron, en bayersk viltsporhund. Det blir gøy det.

For noen morgener

Herlige morgener her ute på Frøya for tiden. Så heldig jeg er som bor her.
friluftogjakt

friluftogjakt

31, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits