Krigsruiner ved Skagan

Vi fikk mange fine turer ute i påsken. Her fra en dag med nye opplevelser under geocaching. Krigsruiner ved Skagan er en opplevelse i seg seg selv med en utsikt som topper de fleste. Dette bildet har min mann tatt :D Krigsruiner ⬆ Herfra ser man vardenVarden ⬆

Geocaching

Har fått noen fine turer i løpet av påsken med familien. Noen geocacher har vi også fått tatt. Har du prøvd det? Smilene er cacher som er tatt

1 pskedag

Dette været kunne ikke gå ifra oss i sofaen.

Geocaching og pskeegg jakt

En perfekt dag for en tur ute å lete etter geocach. Måtte lete en stund for å finne den men fant den tilslutt. Dagen endte med langtidsstekt lammelår med tilbehør.

Mnen

Ønsker alle sammen en super påskefeiring

I meisen

I herlig vær tok vi en tur i bæremeisen idag. Det var gøy for både stor og liten.

Grtt ute, godt inne

Av og til frister det ikke å være ute

Lrdag fr jobb

Rakk oss en liten gåtur ute i det fine været før ferskfisk til middag og jobb.Ønsker alle en god helg

Speiling

En herlig tur med vogn, hund å storesøster som kom seg på 6,5km. Deilig vårsol og litt grått gjorde det til at vi fikk noen nydelige bilder.

Vrsol

Etter at størstejenta dro til skolen i morges, så tok jeg med meg lillepia, vogn å dro til min søster. Den aller beste på jord. Da vi kom dit spiste vi litt yoghurt med crusli solfrokost, anbefales, før vi dro ut på tur. En herlig dag ut i #friluft med sol og o...

Strlende

Håper alle har en like fin søndag som oss. Her har vi kjempefint vær, å vaffelrøre til søndagskaffeen i grendahuset er i box. Ønsker dere en strålende dag.

Rytetid

Da er røytingen igang for fullt. Pels, pels, pels. Absolutt over allt. Støvsugeren er i gang opp til 2-3 ganger pr dag. Ett sikkert vårtegn :)

Fredag

Ønsker alle sammen en super fredag. Selv skal jeg på jobb i kveld.  Men resten av helga har jeg fri med familien.

I alle dager

Var det ikke meldt sol å fint i ti dager i Trøndelag? Hah, ser ikke riktig slik ut

Velkommen

Ønsker herved den etterlengtede største stjerne på himmelen velkommen.
friluftogjakt

friluftogjakt

30, Frya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har by p. Glad i vre ute, men ogs godt vre inne nr vret er p det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett frst :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg s ser dere en banner for Rosa Slyfe Organisasjonen. Vis sttte dere ogs, Trykk p banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits