Et sommerfugltreff

Mange rare tanker man kan ha rundt sommerfugler, er det slik som i tingeling filmene?! At det er små feer som maler på de fine fargene på vingene dens?! Jeg har mange ganger tenkt på dette, finnes feer?! Finnes det kanskje en liten verden ett sted i skogen, på enga eller rett og slett i blomsterb...

Rådyr, Hjort og Andunger i fleng

Disse er det enkelt å få øye på nå, på enkelte plasser. Spesielt er det mye av fugleunger både i kratt, skog, vann og på veiene, så kjør forsiktig alle sammen.Søte små Andunger som er ute å svømmer med mor To Rådyr, ser du hva som er hva?To Hjort, de var litt skye, lurer på hvorfor ;)

Titt titt sa Gåsa

På tur hjem så stusset jeg litt på hva det var som beveget seg i det høye gresset på ekra.. Stoppet bilen for å se etter hva det var, og joda, det var gåsa. Klarte kun å se hodet til gåsa som stakk opp.

Med søte små øyne

For tiden har det vert lite aktivitet på bloggen, men dette har sine grunner.Men for litt over 9 uker siden så kom det 5 kattunger til verden her i hjemmet vårt. Moren er av rasen bengal som vi er heldige å være eiere av.Faren til kattungene er av rasen skogkatt.5 kløverenEneste gutten i flokken ...
friluftogjakt

friluftogjakt

30, Frøya

Jeg er ei blid og glad jente som elsker det naturen har å by på. Glad i å være ute, men også godt å være inne når været er på det verste. Jeg er gift, har to barn, jenter begge to, en jakthund (Beagle), akvarium og sist men ikke minst fire landsneiler av alle ting, achatina og reticulata. Utdannet Hjelpepleier, og jobber med psykiatri og funksjonshemmede. Friluft, jakt og dykking er vel kansje den beste beskrivelsen av meg, men familien kommer uansett først :) Det var litt om meg :) Under min beskrivelse av meg så ser dere en banner for Rosa Sløyfe Organisasjonen. Vis støtte dere også, Trykk på banneren:)

Kategorier

Arkiv

hits